Sari direct la conținut

Perla lui Adrian Mititelu s-a transferat în Emiratele Arabe Unite – Va fi coleg cu un internațional român

HotNews.ro
Perla lui Adrian Mititelu s-a transferat în Emiratele Arabe Unite – Va fi coleg cu un internațional român
Juan Francisco Bauza Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

Juan Bauza, mijlocașul argentinian legitimat la FC U Craiova 1948, a plecat sub formă de împrumut în Emiratele Arabe Unite și a fost prezentat oficial la FC Baniyas, echipă unde a ajuns și Andrei Burcă.

Juan Bauza va fi coleg cu Andrei Burcă la FC Baniyas

FC U Craiova 1948 a retrogradat în liga secundă, însă formația patronată de Adrian Mititelu are planuri mari și își dorește să revină din nou în SuperLiga României.

Chiar și așa, oltenii s-au despărțit de foarte mulți jucători în această vară, iar recent se discuta și despre plecarea lui Juan Bauza la CFR Cluj.

Mijlocașul de 28 de ani nu a mai ajuns în Gruia sub comanda lui Dan Petrescu și a fost împrumutat în Emiratele Arabe Unite la cei de la FC Baniyas.

Aici, Bauza va fi coleg de echipă cu Andrei Burcă, internaționalul român care a semnat și el de câteva zile cu gruparea din Emirate.

„Mulțumim, Juan Bauza!

Pepe Bauza va evolua pentru următorul sezon sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare definitivă la clubul FC Baniyas din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

Juan Bauza a venit la FCU 1948 pe 20 mai 2021, primul an al echipei de la reveniea în prima ligă, și a devenit rapid un jucător important al clubului.

În cele 3 sezoane petrecute la echipă, Pepe a evoluat în 82 de partide oficiale, a marcat 16 goluri, a oferit 18 pase de gol și a creat zeci de ocazii și faze spectaculoase.

A condus echipa din postura de căpitan în 28 de partide în acești 3 ani. Mulțumim Pepe, pentru dăruirea pe care ai arătat-o pentru culori și pentru că ai demonstrat că esti un adevărat leu alb-albastru.” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

INTERVIURILE HotNews.ro