Sari direct la conținut

Peter Imre: O regie controlata de Odyssey va vinde publicitatea Adevarul, care urmareste listarea la bursa in 2013

HotNews.ro

O regie nou infiintata, Media Point, unde Odyssey este actionarul principal, va vinde publicitatea Adevarul, spune intr-un interviu pentru paginademedia.ro Peter Imre, directorul general al Adevarul Holding. El afirma in acelasi interviu ca acest grup planuieste o retea de 40 de statii TV locale, dezvoltata prin parteneriate cu posturi deja existente si formata in jurul Adevarul de Seara.

Peter Imre mai spune, intre altele, pentru Paginademedia.ro:

  • Compania AH urmareste listarea la bursa in 2013, dar „nu va fi listata la Bucuresti, ci undeva unde poti atrage investitori. Ma gandesc la Londra, Luxemburg sau Frankfurt.”
  • Licenta Forbes e valabila pana in 2013 si se va prelungi, publicatia fiind acum „intr-o perioada de investitii, dar trebuie sa devina profitabila”.
  • Publicitatea Adevarul va trece la Odyssey de la 1 octombrie. Despre faptul ca Odyssey, agentie controlata de actionarul ziarului, Dinu Patriciu, a participat la licitatia de selectare a unei noi agentii de media pentru AH: „Patronul este actionar intr-o firma, cum mai e actionar si in multe alte companii. Faptul ca e actionar la Mic.ro, de exemplu, nu inseamna ca ia publicitatea de la Adevarul Holding la alte preturi fata de alti clienti”.
  • In relatia cu Starcom, agentia de media a AH pana acum, „avem un grafic al platilor pe care le facem. Este vorba de o perioada inainte de a veni eu aici, mai precis facturi pentru decembrie-aprilie”, esalonarea datoriilor existente fiind pana la sfarsitul anului.

Citeste interviul pe Paginademedia.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro