Sari direct la conținut

Petrolul Ploiești, anunț oficial – Un fost mare fotbalist este noul antrenor al echipei

HotNews.ro
Mehmet Topal, Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia
Mehmet Topal, Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

​La doar o zi după ce l-a demis pe Laszlo Balint, clubul Petrolul Ploiești anunță că noul antrenor al echipei este Mehmet Topal, fost căpitan al naționalei Turciei.

Mehmet Topal, antrenor la Petrolul Ploiești

Potrivit GSP, clubul Petrolul a fost preluat de către un grup de investitori turci, cu Serhan Çetinsaya și Sertaç Güven la cârma proiectului.

Topal trebuia să-i fie secund lui Jose Mourinho la Fenerbahce, dar viitorii acționari ai Petrolului l-au convins să vină în Superliga României, iar acesta a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani.

„Mehmet Topal, jucător de legendă al fotbalului turc, fost căpitan al naționalei Turciei și al lui Fenerbahce Istanbul, de trei ori câștigător al Superligii Turciei cu trei echipe diferite, Galatasaray, Fenerbahce și Basaksehir, de asemenea fost jucător important al Valenciei în La Liga, este noul antrenor al echipei noastre!

În vârstă de 38 ani, Topal a semnat cu FC Petrolul Ploiești un contract valabil pentru următorii 3 ani și va ajunge la Ploiești duminică, atunci când va face cunoștință cu noii săi elevi.

Îi urăm bun venit lui și staffului său tehnic și le urăm mult succes cu FC Petrolul în anul Centenar! Bun venit, Mehmet Topal!”, este mesajul postat de gruparea prahoveană.

81 de selecții a adunat Topal în selecționata Turciei. Acesta a pus capăt carierei de fotbalist în vara anului 2022.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro