Sari direct la conținut

Pivnta de pe fundul oceanului. Producatorii de vin testeaza pastrarea vinului in apa sarata a Oceanelor

StyleReport.ro
Cele 48 de sticle de Cabernet Sauvignon au fost scufundate cu ajutorul scafandrilor, Foto: Mira Winery
Cele 48 de sticle de Cabernet Sauvignon au fost scufundate cu ajutorul scafandrilor, Foto: Mira Winery

Un producator de vin american a pus la pastrare 48 de cutii de Cabernet Sauvignon in apa portului Charleston. Metoda de pastrare a bauturii devine din ce in ce mai populara printre producatori dupa ce s-a descoperit ca maturarea in apa sarata a marilor si oceanelor schimba in mod pozitiv gustul vinului. Poate fi apa oceanelor un inlocuitor pentru pivnitele in care se tine de obicei vinul?

Alegeri 2024: Vezi aici prezența și rezultatele LIVE pe hartă și grafice interactive.
Sondaje, Comparații, Informații de la celelalte alegeri. Toate datele esențiale pe alegeri.hotnews.ro.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro