Sari direct la conținut

Playtech: YouTube Red ajunge in Romania. Ce are special serviciul pe bani

HotNews.ro

YouTube Red exista de cativa ani, dar fara mare succes. Acum, Alphabet, compania care controleaza si Google, pregateste un plan de tipul Netflix, scriePlaytech.ro.

YouTube Red a fost gandit ca o alternativa la serviciile de streaming din partea unei companii care deja conducea ca utilizatori si volum de continut. Important e ca YouTube Red n-are reclame, costa si permite salvarea clipurilor offline. Totodata, poti asculta cu ecranul inchis pe telefon si tableta.

Recent, Susan Wojcicki, director executiv YouTube, a spus ca serviciul YouTube Red va fi disponibil in peste 100 de tari. Inca de la inceputul lui 2017 era gandita o expansiune, dar abia acum e anuntat ceva concret. Deocamdata, abonamentul este de 10 dolari pe luna. Acesta va veni si in Romania, conform lui Florin Pravai, Agency Head Google Romania. El a declarat pentru Profit.ro ca Romania face parte din primul val de extindere a disponibilitatii.

Cand e debutul oficial inca nu e cert. Pana acum, YouTube Red a putut fi accesat din Australia, Coreea de Sud, Mexic, Noua Zeelanda si Statele Unite ale Americii.

Articolul integral, pePlaytech.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro