Sari direct la conținut

Politic show: Dragnea a plecat din țară, în vacanță, cu un avion privat închiriat de la sârbi; Anunțul lui Victor Ponta cu privire la candidatura sa la prezidenţiale; Puterea acuză Opoziţia că vrea să concedieze 700.000 de bugetari

HotNews.ro
politic show, Foto: Colaj foto
politic show, Foto: Colaj foto

​Dragnea a plecat din țară, în vacanță. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a plecat din țară încă de pe data de 2 ianuarie seara, în jurul orei 20.00, de pe terminalul deținut de Țiriac Air, cu un avion privat închiriat de la o companie sârbească, au declarat pentru G4Media.ro surse aeroporturare. Potrivit acestora, Dragnea ar fi plecat însoțit de partenera lui, Irina Tănase și de încă o persoană pe ruta București-Sofia-Verona. Nu e clar de ce avionul cu care a plecat Dragnea în vacanță a făcut escală la Sofia și cine plătește costurile deplasării cu avionul. Nu este clar nici dacă Verona a fost ultima destinație sau de acolo avionul a plecat spre o altă destinație, scrie G4Media.

Anunțul lui Victor Ponta cu privire la candidatura sa la prezidenţiale. Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va candida la alegerile prezidenţiale, dar nu în 2019 şi că şi-ar dori, ca împreună cu mulţi dintre cei care i-au fost alături când era premier, să continue la Guvern ceea ce nu a făcut în 2015, scrie Digi24.

Puterea acuză Opoziţia că vrea să concedieze 700.000 de bugetari. Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a acuzat Opoziţia de faptul că dacă ar ajunge la guvernare ar urma să dea 700.000 de bugetari, în timp ce PSD se luptă ca numărul acestora să rămână la nivelul actual. „Există două categorii de viziuni politice: una care vrea dezvoltare, fiind orientată spre construcţie şi alta care este orientată spre distrugere.Prima, viziunea PSD, a făcut ca în prezent să avem cel mai ridicat număr de contracte de muncă din ultimii ani“, a scris pe pagina sa de Facebook, Niculae Bădăşău, ministrul Economiei, scrie Adevărul.

Guvernul a uitat că am trecut în 2019. Parlamentarul PNL Alina Gorghiu a publicat pe Facebook invitația primită de la Viorica Dăncilă, în care este greșită data. Alina Gorghiu a fost invitată de ”excelența sa Viorica Dăncilă” la un concert susținut de orchestra Uniunii Europene și corul Filarmonicii George Enescu la Ateneul Român, scrie Știrile Protv.

Andronescu, despre invitațiile greșite trimise de Guvern. Premierul Dăncilă vrea să îl dea afară pe cel care a creat invitațiile greșite trimise de Executiv la concertul de joi care marchează debutul Președinției României la Consiliul UE. Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat la Antena 3 că “dna prim-ministru a întrebat în ședința de guvern cine a făcut și a spus că cine este autorul acestor invitații trebuie să plece. Și cred că a luat o decizie foarte bună”, scrie G4Media.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro