Sari direct la conținut

​Politic show: Răzbunarea lui Dragnea: ce miniştri vor fi daţi afară din Guvern; Viorica Dăncilă, Olguța Vasilescu și mai mulți lideri PSD au fost la ziua de naștere a iubitei lui Dragnea; De ce a fost achitat fugarul Sebi Ghiță pentru conducere fără permis. Cum a fentat polițiștii și procurorii

HotNews.ro
politic, Foto: Colaj foto
politic, Foto: Colaj foto

​Răzbunarea lui Dragnea: ce miniştri vor fi daţi afară din Guvern.Preşedintele PSD Liviu Dragnea va trece la decapitări în Guvern, după ce a reuşit să câştige războiul din partid cu tabăra condusă de Gabriela Firea. În capul listei de remaniabili e vicepremierul Paul Stănescu, cel care a orchestrat „puciul“ intern împotriva lui Dragnea. Cum lovitura de partid a eşuat, Dragnea vrea să-l dea afară din Executiv pe vechiul său prieten, ajuns între timp duşman. Stănescu, din postura de ministru al Dezvoltării, distribuie banii de la bugetul de stat către primarii din ţară, deci are o influenţă foarte mare asupra baronilor locali ai PSD. În locul lui Paul Stănescu ar putea veni Marian Oprişan, cel care a fost de partea lui Dragnea în disputa cu Stănescu, potrivitAdevarul.

Viorica Dăncilă, Olguța Vasilescu și mai mulți lideri PSD au fost la ziua de naștere a iubitei lui Dragnea.Premierul Dăncilă, ministrul muncii, Olguța Vasilescu, președintele comisiei SRI, Claudiu Manda, șeful PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu s-au numărat printre cei aproximativ 30 de invitați care au participat, vineri seară, la ziua de naștere a iubitei lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, potrivit unor surse din PSD citate de G4Media.ro, citat deDigi24. Petrecerea a avut loc la un restaurant din Herestrău, la Trattoria Il Calcio, deținut de Gino Iorgulescu, susținut în trecut de Liviu Dragnea la șefia LPF, mai scrie publicația.

Dragnea: Băsescu a făcut multe greşeli, dar niciodată nu şi-a denigrat ţara în exterior. Liderul PSD a spus că fostul preşedinte Traian Băsescu “s-a bătut pentru ca orice lider european să înţeleagă că ţara asta are dreptul să-şi adopte singură legile în Parlament, să aibă controlul CCR şi s-a bătut pentru orice ar fi putut crea avantaj pentru România”. El a făcut aceste declaraţii în contextul în care l-a criticat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis, susţinând că de la acesta au pornit toate criticile de la Bruxelles la adresa României, potrivitStirile ProTv.

De ce a fost achitat fugarul Sebi Ghiță pentru conducere fără permis. Cum a fentat polițiștii și procurorii.Instanța Supremă a motivat decizia de achitare a fostului deputat PSD Sebastian Ghiță în dosarul procurorilor și polițiștilor de la Prahova. Achitarea a fost dispusă de un complet de 3 judecători format din Maricela Cobzariu, Daniel Grădinaru și deja celebrul Ștefan Pistol (i-a achitat și pe Dragnea și Tăriceanu). Decizia nu este definitivă și dosarul merge la Completul de 5 judecători al ICCJ. Sebastian Ghiță este acuzat de mai multe infracțiuni. În esență, Ghiță a fost achitat după ce instanța a înlăturat o serie de probe, motivând că au fost administrate neloial. Procurorii își bazau acuzațiile în principal pe mărturiile fostului deputat PSD, Vlăduț Cosma, și ale interlopului Răzvan Alexe, potrivitG4media.

Dragnea confirmă informaţiile obţinute de „Adevărul“: Mi s-a spus că domnul Fifor a semnat scrisoarea împotriva mea. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a confirmat, duminică seară, informaţiile publicate în exclusivitate sâmbătă de Adevărul, potrivit cărora ministrul Apărării, Mihai Fifor, a semnat scrisoarea „puciştilor” din PSD, deşi era perceput în partid ca unul dintre oamenii fideli lui Dragnea. Întrebat, la RTV, dacă ministrul Apărării, Mihai Fifor, a semnat scrisoarea împotriva sa, Dragnea a răspuns: „Mi s-a spus şi de domnul Fifor”. Ulterior, Fifor a negat că ar fi semnat scrisoarea, potrivitAdevarul.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro