Sari direct la conținut

Ponta: Ei imi spun mereu Victor Viorel Ponta, eu o sa le spun Traian Udrea si Elena Gabriela Basescu

HotNews.ro

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Brasov, ca Traian Basescu si Elena Udrea il numesc mereu Victor Viorel Ponta, iar el, „ca sa fie politicos, o sa le spuna Traian Elena Udrea si Elena Gabriela Basescu”, el spunand totodata ca va candida la Presedintie doar daca il va sustine si Brasovul, relateaza Mediafax.

Victor Ponta a afirmat, la mitingul electoral organizat la Sala Sporturilor din Brasov, la care au participat aproximativ 3.000 de sustinatori ai PSD, ca va candida la Presedintie, doar daca va avea sustinerea Brasovului.

„Important e ca pe 25 mai sa fiti alaturi de noi si important e ca in noiembrie sa fiti alaturi de noi. Stiu ca in noiembrie este batalia cea mare si vreau sa spun ca sa ma auda si cineva de la Cotroceni ca nu voi candida la Presedintia Romaniei decat daca ma sustine si Brasovul”, a adaugat Ponta.

El a mai spus ca are incredere ca si in Brasov „oamenii au o mare speranta ca lucrurile merg in directia buna” si l-a numit pe presedintele Traian Basescu, „Traian Udrea”.

„Avem in fiecare zi cate o acuzatie, o conferinta de presa. Iese domnul Traian Udrea si mai zice ceva. Mai iese doamna Elena Gabriela Basescu care zice altceva. Ei imi spun mereu Victor Viorel Ponta, iar eu, ca sa fiu si eu politicos, o sa le spun Traian Elena Udrea si Elena Gabriela Basescu ca sa stim despre cine vorbim”, a afirmat liderul PSD.

Pota a precizat ca nu va da inapoi in lupta impotriva lui Traian Basescu si le-a promis brasovenilor ca in noiembrie „va face dreptate”.

„Am fost foarte uimit sa constat ca cei de la PDL au contestat peste tot in tara faptul ca vrem sa fim mandri ca suntem romani. Ei spuneau ca toate birourile electorale trebuie sa ne interzica sa spunem ca suntem mandri ca suntem romani. Sigur, cand ii vad pe Basescu, pe Udrea, pe Macovei sau Preda nu am niciun motiv de mandrie, dar cand va vad pe dumneavoastra sunt mandru ca sunt roman si ca toate aceste cereri ale lor au fost respinse”, a adaugat premierul.

Printre liderii PSD care au fost alaturi de Ponta la Brasov s-au numarat Ecaterina Andronescu, Constantin Nita, dar si presedintele PC, Daniel Constantin.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro