Sari direct la conținut

Premier Division: Shelbourne vs Galway – Emoţii pentru lider

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Shelbourne – Galway, meci contând pentru etapa a 24-a din campionatul Irlandei, este programat, vineri, 28 iunie, de la ora 21:45, pe Tolka Park din Dublin, şi va fi transmis în direct pe site-ul superbet.ro (live stream).


În a doua zi de pauză de la Euro 2024, prilejuită de trecerea de la faza grupelor la optimile de finală, vă propunem o partidă interesantă din Premier Division, în care se întâlnesc Shelbourne, una dintre cele mai titrate echipe din Irlanda, şi Galway, revenită în prima ligă după şapte ani.


Shelbourne este pe locul 1, cu 43 de puncte (are o restanţă de disputat), şi vine după patru victorii şi o înfrângere înregistrate în ultimele cinci partide din campionat, iar în etapa precedentă s-a impus pe terenul celor de la Waterford, scor 1-0.


Echipa antrenată de Damien Duff, fostul mare internaţional irlandez şi star al lui Blackburn, Chelsea şi Newcastle, a bifat şase succese, trei remize şi două eşecuri în meciurile disputate acasă în acest sezon, iar golgheterul ei este Will Jarvis, cu opt reuşite în Premier Division.


Shelbourne are în palmares 13 titluri de campioană în Irlanda, cel mai recent fiind cucerit în 2006, şi a câştigat trei cupe naţionale, ultima tocmai în 1920.


Galway ocupă locul 5, cu 30 de puncte (are trei meciuri mai puţin disputate), iar în ultimele cinci etape din Premier Division a înregistrat trei victorii şi două înfrângeri, şi în runda trecută s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Drogheda, scor 3-0.


Echipa antrenată de John Caulfield, un fost atacat cu 15 sezoane petrecute la Cork City, are patru succese, trei remize şi trei eşecuri în partidele disputate în deplasare în Premier Division, iar cel mai bun marcator al ei în campionat este Stephen Walsh, cu cinci goluri.


Shelburne şi Galway s-au întâlnit deja de două ori în acest sezon (în Irlanda se joacă un dublu tur-retur), iar fiecare dintre ele s-a impus pe teren propriu, cu acelaşi scor, 1-0.


Superbet oferă cota 1,28 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Shelburne – Galway.

Shelburne vs Galway 1X
Cotă 1.28

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro