Sari direct la conținut

Premier League: Crystal Palace vs Liverpool – Misiune facilă pentru lider

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Crystal Palace – Liverpool, meci contând pentru etapa a 7-a din campionatul Angliei, este programat, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 14:30, pe Selhurst Park din Londra, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Crystal Palace, ajunsă în zona retrogradabilă, şi Liverpool, liderul la zi al campionatului, se întâlnesc într-una dintre cele mai dezechilibrate partide ale etapei a 7-a din Premier League.

Crystal Palace este pe locul 18 din 20, cu doar trei puncte acumulate în şase etape, în care a înregistrat trei rezultate de egalitate şi trei înfrângeri, iar în runda precedentă a pierdut pe terenul celor de la Everton, scor 1-2.

Între timp, Crystal Palace s-a calificat în optimile de finală din EFL Cup (Cupa Ligii Angliei), după ce a trecut de două echipe din Championship (liga a doua engleză), în turul al doilea de Norwich, scor 4-0 acasă, şi în turul al treilea de QPR, scor 2-1 în deplasare.

În meciurile disputate acasă în această stagiune din Premier League, echipa lui Oliver Glasner a bifat două remize şi un eşec, iar cel mai bun marcator al „vulturilor” este Jean-Philippe Mateta, cu două goluri în campionat.

Crystal Palace este una dintre cele cinci echipe care sunt fără victorie după primele şase etape şi are un singur meci în acest sezon în care nu a primit gol, cel cu Manchester United de pe teren propriu, de acum două etape, scor 0-0!

Liverpool ocupă locul 1, cu 15 puncte după şase partide, în care a înregistrat cinci victorii şi o înfrângere, iar în etapa trecută s-a impus în deplasare, în faţa celor de la Wolverhampton, scor 2-1.

În acest interval, Liverpool s-a calificat în optimile de finală din EFL Cup (Cupa Ligii Angliei), după ce a trecut în turul al treilea de West Ham United, scor 5-1 pe teren propriu, şi a evoluat deja de două ori în faza principală din Champions League, 3-1 în deplasare cu Milan şi 2-0 acasă, la mijlocul săptămânii, cu Bologna.

Echipa lui Arne Slot are victorii pe linie în partidele disputate în deplasare în campionat, trei la număr, iar golgheterul „cormoranilor” este Luis Diaz, cu cinci reuşite în Premier League.

Liverpool are cea mai bună apărare din campionat, cu doar două goluri încasate (n-a primit gol în patru din cele şase etape), şi vine după cinci succese consecutive în toate competiţiile (are opt victorii din cele nouă meciuri de când a fost preluată de Arne Slot).

În sezonul trecut, fiecare dintre cele două echipe s-a impus pe terenul adversarei, Liverpool în tur, cu 2-1, iar Crystal Palace în retur, cu 1-0.

Superbet oferă cota 1,51 pentru pronosticul 2: victorie pentru oaspeţi în meciul Crystal Palace – Liverpool.

Crystal Palace vs Liverpool 2
Cotă 1.51

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro