Sari direct la conținut

Premier League: Manchester City vs Arsenal – Derby pentru locul 1

Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Manchester City – Arsenal, meci contând pentru etapa a 5-a din campionatul Angliei, este programat, duminică, 22 septembrie, de la ora 18:30, pe Etihad Stadium, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Manchester City şi Arsenal, primele două clasate, în această ordine, în precedentele două ediţii de campionat, se întâlnesc într-una dintre cele mai aşteptate partide ale startului de sezon, în etapa a 5-a din Premier League.

Manchester City are punctaj maxim după primele patru etape, în care a obţinut victorii pe linie, iar în runda precedentă s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Brentford, scor 2-1 (a fost al a13-lea succes consecutiv pentru „cetăţeni” în Premier League).

Totuşi, Manchester City a primit gol în fiecare din cele două meciuri disputate acasă în acest sezon, cu Ipswich Town şi Brentford, ba, mai mult, a fost de fiecare condusă!

De menţionat că atacantul norvegian Erling Haaland a marcat nouă dintre cele 11 goluri ale lui Manchester City din primele patru etape de campionat!

Echipa antrenată de Pep Guardiola a jucat la mijlocul săptămânii trecute în faza principală din Champions League şi a remizat pe teren propriu cu Inter Milano, scor 0-0.

Arsenal are 10 puncte după primele patru runde, în care a înregistrat trei succese şi o remiză, iar în etapa precedentă s-a impus pe terenul celor de la Tottenham, scor 1-0 („tunarii” au şase victorii consecutive în deplasare, lucru pe care nu l-au mai reuşit din 2013).

Atenţie, Arsenal are cea mai bună defensivă din campioant, cu un singur gol primit în primele patru etape!

Echipa antrenată de Mikel Arteta a debutat, la rândul ei, în faza principală din Champions League şi a remizat tot în faţa unei echipe italiene, Atalanta, dar în deplasare, scor 0-0.

În partidele directe din campionatul trecut, Arsenal s-a impus în tur, pe teren propriu, în faţa lui Manchester City, cu 1-0, pentru ca, în retur, cele două echipe să termine la egalitate, scor 0-0 (Arsenal este neînvinsă în precedentele trei întâlniri directe cu Manchester City).

Superbet oferă cota 1,21 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Manchester City – Arsenal.

Manchester City – Arsenal 1X
Cotă 1,21

INTERVIURILE HotNews.ro