Sari direct la conținut

Premier League: Newcastle vs Manchester City – Derby-ul bogaţilor din Anglia

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Newcastle – Manchester City, meci contând pentru etapa a 6-a din campionatul Angliei, este programat, sâmbătă, de la ora 14:30, pe St. James’ Park, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Newcastle şi Manchester City, cele mai bogate echipe din Anglia, se întâlnesc într-o partidă care deschide etapa a 6-a din Premier League.

Newcastle este pe locul 6, cu 10 puncte acumulate în cinci etape, în care a înregistrat trei victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere, iar în runda precedentă a pierdut pe terenul celor de la Fulham, scor 1-3 (a câştigat ambele meciuri de pe teren propriu, 1-0 cu Southampton şi 2-1 cu Tottenham).

În acest interval de timp, echipa lui Eddie Howe a trecut în turul al doilea din EFL Cup (Cupa Ligii Angliei) de Nottigham Forest, în deplasare, 1-1 după 90 de minute şi 4-3 după executarea loviturilor de departajare (nu s-au jucat prelungiri).

Atenţie, „coţofenele” au marcat cel puţin un gol în fiecare dintre cele cinci partide disputate în acest sezon din Premier League!

Manchester City ocupă locul 1, cu 13 puncte acumulate în cele cinci meciuri disputate până acum în campionat, după patru victorii şi un rezultat de egalitate, iar în etapa precedentă a remizat pe teren propriu cu Arsenal, scor 2-2 (rezultatul cu „tunarii” a rupt seria de 13 succese consecutive în Premier League).

În acest interval de timp, echipa lui Pe Guardiola a terminat egal în primul meci al fazei principale din Champions League, 0-0 acasă cu Inter, şi a trecut în turul al treilea din EFL Cup (Cupa Ligii Angliei) de Watford, pe teren propriu, cu 2-1.

De menţionat că „cetăţenii” sunt neînvinşi în campionat de pe 6 decembrie 2023, când au pierdut în deplasare cu Aston Villa, scor 0-1!

În stagiunea precedentă din Premier League, Manchester City a câştigat ambele partide cu Newcastle, 3-2 în tur, în deplasare, şi 2-0 în tur, acasă.

Superbet oferă cota 1,20 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Newcastle – Manchester City.

Newcastle vs Manchester City X2
Cotă 1.20

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro