Sari direct la conținut

Președintele Barcelonei și mesajul așteptat de toți fanii echipei catalane: „Ni-l putem permite”

HotNews.ro
Foto: Jose Breton/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia
Nico Williams Foto: Jose Breton/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Hansi Flick a preluat postul de antrenor principal la Barcelona, după ce catalanii s-au despărțit de Xavi Hernandez, iar președintele clubului a anunțat că este gata să aducă un jucător de top pentru sezonul următor.

Joan Laporta a anunțat că Barcelona poate suporta din punct de vedere financiar transferul lui Nico Williams

Barcelona nu a cucerit niciun trofeu în sezonul precedent, iar conducerea clubului a luat decizia de se despărți de Xavi.

Hansi Flick a fost adus pentru a-l suplini pe fostul mare fotbalist al Barcelonei, iar catalanii sunt gata să facă investiții importante pentru a aduce în sfârșit noi trofee în vitrina clubului.

Concret, într-un interviu recent, președintele Joan Laporta a anunțat că Barcelona este pregătită din punct de vedere financiar pentru a-l transfera pe Nico Williams, fotbalistul celor de la Bilbao care a făcut senzație la Campionatul European din Germania

În vârstă de 21 de ani, internaționalul spaniol are o clauză de reziliere de 55 de milioane de euro.

„Evident că îmi place de el, foarte mult chiar. Dar aici trebuie să-i lăsăm pe cei care au această responsabilitate, iar Deco lucrează pentru a obține semnăturile despre care el și Flick au discutat. Sper să avem vești bune!

Astăzi ne putem permite să-l aducem pe Nico Williams. Ne putem permite un transfer ca al lui Nico. Este rezultatul muncii depuse în ultima perioadă.” – a transmis Joan Laporta, conform barcablaugranes.com.

Nico Williams a impresionat în tricoul lui Athletic Bilbao. A strâns 122 de meciuri, 20 de goluri și 26 de pase de gol.

Williams a adunat deja 18 selecții și 3 goluri în tricoul „Furiei Roja”. El s-a remarcat la Campionatul European, în meciul Spania – Georgia 4-1, cu un gol și o pasă decisivă.

INTERVIURILE HotNews.ro