Sari direct la conținut

Prima lovitură definitivă în războiul chefilor cu Antena 1. Sorin Bontea, câștig de cauză în instanță

HotNews.ro
Victorie în instanță pentru chef Sorin Bontea în războiul cu Antena 1. Bucătarul a obținut o decizie definitivă într-un dintre procesele deschise de fostul angajator.
Show-ul Chefi la cuțite, difuzat de Antena 1, Foto: Facebook/ Chefi la cutite
Show-ul Chefi la cuțite, difuzat de Antena 1, Foto: Facebook/ Chefi la cutite

Reprezentanții Antena TV Group i-au dat în judecată pe cei trei foști jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, pe fiecare în parte, la finalul anului trecut, solicitând judecătorilor să îi oblige pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu să continue filmarea celui de-al 13 sezon al emisiunii.

Apoi a atras şi Pro TV în acest război din instanţă, după ce televiziunea concurentă i-a cooptat pe chefi în emisiunea MasterChef, cea care i-a consacrat.


Pe 17 mai, Antena Group a depus la Tribunalul Bucureşti ordonanţe preşedinţiale împotriva Pro TV, dar şi împotriva lui Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, potrivit Pagina de Media.

Antena 1 a încercat să împiedice apariția lui Bontea în emisiunea MasterChef de la Pro TV printr-o ordonanță prezidențială. În cele din urmă, atât Bontea, cât și Pro TV au obținut miercuri o decizie favorabilă în instanța inițială și Curtea de Apel a confirmat hotărârea.

Mai mult, Antena Group trebuie să suporte și costurile de judecată în valoare de 25.000 de lei (aproximativ 5.000 de euro), o parte pentru Bontea și o parte pentru Pro TV.

„Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelanta la plata către intimaţi a cheltuielilor de judecată efectuate în apel, respectiv 14.807,17 lei către intimatul pârât Bontea Sorin şi 10.659,88 lei către intimata PRO TV S.R.L. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 26.06.2024.”, se arată în decizia Curţii de Apel de pe portalul instanţelor de judecată consultat de Paginademedia.ro

Antena Group a mai pierdut două procese cu chef Cătălin Scărlătescu, dar deciziile nu sunt definitive.

Tribunalul București a respins marți, 25 iunie, acțiunea Antena TV Goup îndreptată împotriva lui Cătălin Scărlătescu, prin care acesta era obligat să continue filmările pentru emisiunea Chefi la cuțite.

Cătălin Scărlătescu a câștigat și în cazul unei ordonanţe preşedinţiale prin care Antena Group voia ca acesta să nu apară la MasterChef.

INTERVIURILE HotNews.ro