Sari direct la conținut

Pro TV – bani de la stat și pentru serialul "Profu'"

HotNews.ro
Pro TV – bani de la stat și pentru serialul "Profu'"

Pro TV va primi bani de la guvern și pentru serialul „Profu'”, potrivit tabelului, actualizat luni de Comisia de Prognoză, cu proiectele cinematografice pentru care s-a cerut ajutor de la stat. Pentru acest serial, Pro TV a cerut 2.245.501 lei și a primit întreaga sumă solicitată.

Este al doilea proiect pentru care Pro TV primește în acest sezon ajutor de stat, după ce, luna trecută, a primit 4,2 milioane de lei pentru serialul „Vlad” – sezoanele toamnă și iarnă 2019, după cum a scris atunci Paginademedia.ro. Suma solicitată pentru „Vlad” fusese de 5.463.754 milioane de lei.

  • Bani de la guvern a primit și compania Dream Film Production, ce realizează serialul „Sacrificiul”, programat spre difuzare pe Antena 1 (ajutor de 4.895.565 lei).

Nu este pentru prima dată când Pro TV a cerut bani de la stat pentru serialele sale – o acțiune similară s-a petrecut și anul trecut, cu serialul Las Fierbinți. Cererea Pro TV pentru un sezon Las Fierbinți a fost respinsă, dar cea pentru o ediție de Crăciun a fost aprobată – detalii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro