Sari direct la conținut

Probleme tehnice în rețeaua Orange: Abonații reclamă lipsa de reacție / Reacția companiei

HotNews.ro
Clădire Orange din România, Foto: LCVA | Dreamstime.com
Clădire Orange din România, Foto: LCVA | Dreamstime.com

Rețeaua Orange a întâmpinat pe parcursul zilei de vineri mai multe probleme la nivel național, reprezentanții companiei susținând că este vorba de un incident de rețea, independent de Orange, petrecut în afara teritoriului României.

„Ca urmare a unui incident de rețea, independent de Orange, petrecut în afara teritoriului României, o parte dintre clienții noștri rezidențiali și de business nu au acces la internet fix. Echipele tehnice fac eforturi pentru a găsi cât mai rapid o soluție de remediere, astfel încât serviciile să revină în funcțiune într-un timp cât mai scurt. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.”, se arată în comunicatul companiei postat vineri seara pe Facebook.

Zeci de comentarii au fost postate pe pagina de Facebook a Orange pe parcursul zilei, abonații din mai multe orașe reclamând că serviciile de date mobile și fixe au căzut sau funcționează cu întreruperi.

De asemenea, aceștia s-au plâns și de lipsa de reacție și de informare a companiei în legătură cu problemele întâmpinate. (foto: LCVA | Dreamstime.com)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro