Sari direct la conținut

Prof.dr.Dan Cheta: Bucataria traditionala era foarte sanatoasa pentru stramosii nostri. Azi nu mai facem atata miscare

HotNews.ro

Cum ar trebui sa ne alimentam, astfel incat sa fim ‘apti de munca’, dar si mai sanatosi, sa reducem riscul bolilor? Exista lucruri mici pe care le putem schimba, dar cu efecte mari? Putem sa atenuam efectele stresului, ale oboselii, poate chiar ale poluarii, printr-o alimentatie echilibrata? Prof. dr. Dan Cheta, nutritionist, diabetolog, director Cercetare-Dezvoltare la Institutului de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice Nicolae Paulescu, a raspuns intrebarilor cititorilor HotFood, intr-o intalnire online ce a avut loc la redactia HotNews.ro.

Intalnirea prefateaza lansarea unei noi carti a prof. Cheta, „Cum sa traim bine si sanatos”, precum si Congresul Fundatiei pentru Alimentatie Sanatoasa, pe care o conduce (12-14 decembrie).

Vineri, 12 decembrie, medicul Dan Mircea Cheta lanseaza cartea „Cum sa traim mai mult si mai bine”, publicata de Editura Academiei Romane. Detalii despre lansare aici.

Vezi aici prezentarea prof. dr. Dan Cheta, in cadrul programului Unstil de viata sanatos, lansat la International Advertising Association si CNA au lansat o campanie nationala de informare si educare a consumatorilor pentru abordarea unui stil de viata modern si sanatos. Campania are in centru doua componente de baza: alimentatia echilibrata si exercitiul fizic, in detrimentul unui mod de trai traditional si sedentar.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro