Sari direct la conținut

Proiect de 89 de milioane de euro pentru reabilitarea a 188 de kilometri de drum national. Strabag este castigatorul licitatiei

HotNews.ro

Grupul austriac de constructii Strabag a castigat licitatia organizata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri (CNADNR) privind reabilitarea drumului national DN67 B, intre localitatile Scoarta si Pitesti, potrivit unor informatii aparute pe site-ul companiei. Modernizarea a 188 de kilometri de drum va costa circa 89 de milioane de euro. Potrivit companiei, proiectul va fi implementat in parteneriat cu doua firme autohtone, Strabag detinand, insa, o participatie de 70% in joint-venture.

Lucrarile vor incepe in aceasta vara si vor fi definitivate in 36 de luni. Licitatia pentru modernizarea celor 188 de kilometri de drum national a inceput anul trecut in ianuarie, insa abia recent a fost decis castigatorul. Valoarea initiala estimata a fost de 405.606.727 lei fara TVA (circa 96,5 milioane de euro), potrivit anuntului de licitatie din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Pana la aceasta ora, CNADNR nu ne-a furnizat informatii despre ceilalti participanti la licitatii si despre eventuale contestatii. Vom reveni cu amanunte imediat dupa ce vom primi aceste informatii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro