Sari direct la conținut

PwC România a asistat compania americană Kiteworks  în achiziția platformei de tehnologie 123FormBuilder din Timişoara

PwC România a asistat compania americană Kiteworks  în achiziția platformei de tehnologie 123FormBuilder din Timişoara
Echipa de specialiști în tranzacții Foto: PwC România

O echipă de specialiști în tranzacții a PwC România a asistat compania americană Kiteworks în tranzacția prin care a cumpărat firma 123FormBuilder din Timişoara, o platformă cloud care ajută companiile să creeze diverse formulare şi sondaje online.

”Echipa noastră a acordat Kiteworks servicii de due diligence financiar și fiscal și asistență pe parcursul tranzacției. Mulțumesc clientului nostru pentru încredere și tuturor colegilor care au lucrat pentru ca această tranzacție să fie un succes”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România.

”Ne bucurăm că am contribuit la încheierea cu succes a unei noi achiziții în domeniul tehnologiei. Deși în prima parte a anului s-a observat o încetinire a tranzacțiilor încheiate în IT, vedem că în România sunt încă multe companii de tehnologie inovatoare care isi doresc sa creasca alaturi de investitori financiari sau parteneri strategici”, a declarat Andreea Mitiriță, Partener PwC România.

Echipa PwC România care a asistat tranzacția a fost formată din Cornelia Bumbăcea, Partener, Andreea Mitiriță, Partener, Andreea Bistriceanu, Director, Laura Paraschiv, Senior Manager,  Mădălin Manea, Senior Manager, Daniela Petre, Manager, Irina Sarlau, Manager, Lucian Tecuceanu, Manager, Emran Regep, Manager, Lăcrămioara Tighilici, Senior Associate, Romina Alecu, Senior Associate, Diana Crețu, Associate, Laura Chita, Associate.

Kiteworks este o companie americană de tehnologie care securizează comunicațiile cu conținut sensibil transmise prin diferite canale:  e-mail, partajare de fișiere, transfer de fișiere, formulare web și interfețe de programare a aplicațiilor.

Despre PwC România

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o rețea de firme prezentă în 151 de țări cu mai mult de 364.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul consultanței pentru afaceri, auditului și consultanței fiscale. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

Articol susținut de PwC România