Sari direct la conținut

PwC România a acordat asistență financiară și fiscală fondului de investiții Sarmis Capital în achiziția pachetului majoritar de acțiuni al BMF Group

PwC România
Cornelia Bumbăcea, Andreea Mitiriță, Foto: PwC România
Cornelia Bumbăcea, Andreea Mitiriță, Foto: PwC România

​O echipă de consultanți specializați în tranzacții și taxe a PwC România a acordat servicii de due diligence financiar și fiscal și tax structuring fondului de investiții Sarmis Capital în tranzacția prin care a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al BMF Group, prestator de servicii de tip facility management.

”Ne bucurăm că am fost alături de Sarmis în această nouă tranzacție și le mulțumesc atât echipei fondului de investiții pentru încredere, cât și tuturor colegilor care au contribuit la succesul acestei tranzacții”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România.

”Această tranzacție, derulată între două companii românești, este o reconfirmare a faptului că antreprenorii români construiesc afaceri solide, cu potențial de creștere și dezvoltare”, a declarat Andreea Mitiriță, Partener PwC România.

În cadrul acestei tranzacții, echipa care a acordat servicii de due diligence financiar a fost formată din Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România, Andreea Bistriceanu, Director PwC România, Laura Paraschiv, Senior Manager, Erica Dinica, Manager și Florin Moraru, Senior Associate.

Due diligence-ul fiscal și serviciile de tax structuring au fost oferite de echipa formată din Andreea Mitiriță, Partener, Lucian Tecuceanu, Manager, Mădălin Manea, Manager, Ștefania Chiricu, Senior Associate, Romina Alecu, Associate, Leon Chirilă, Associate și Silviu Bolba, Associate.

Sarmis Capital este un fond independent de private equity înființat în 2019 de Cezar Scarlat, Bogdan Pătrașcu, Viorel Scarlat și Cătălin Oroviceanu.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o rețea de firme prezentă în 152 de țări cu mai mult de 328.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

Articol susținut de PwC România

ARHIVĂ COMENTARII