Sari direct la conținut

Raetchi, candidatul PNL la Sectorul 5, se delimiteaza de Marian Munteanu: "Ma despart de dansul mai multe lucruri. Eu stiu ca Zelea Codreanu a fost criminal"

HotNews.ro
Raetchi, candidatul PNL la Sectorul 5, se delimiteaza de Marian Munteanu: "Ma despart de dansul mai multe lucruri. Eu stiu ca Zelea Codreanu a fost criminal"

Candidatul PNL la Primaria sectorului 5 al Capitalei, deputatul Ovidiu Raetchi, vrea sa se „desparta” in campania electorala de candidatului PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu. „Ma despart de dansul mai multe lucruri si de aceea cred ca fiecare trebuie sa-si faca propria campanie”, a declarat el pentru Ziare.com.

„Am invatat un element de strategie din ceea ce s-a intamplat in urma cu saptamana. Atunci eram toti cei 7 candidati liberali pe aceeasi fata de cort, ceea ce nu a fost inspirat pentru ca o problema a unuia se rasfrange asupra celorlalti. De asta cred ca am invatat sa ne separam campaniile si sunt convins ca asta vom face pentru ca suntem oameni diferiti cu idei diferite si nu are sens ca 7 pozitionari pe teme diverse sa fie asumate laolalta”, a precizat el.

„L-am auzit de exemplu spunand ca nu stie daca Zelea Codreanu a fost un criminal. Eu stiu sigur ca a fost criminal. Se stie cine e victima, au fost martori. De asemenea am vazut lucruri care tin de importanta Miscarii legionare, de elementele ei pozitive. Eu cred ca Miscarea legionara a fost integral o aiureala in dimensiunea ei politica, a fost o miscare terorista care a ucis trei prim-ministrii ai Romaniei si cat a avut acces la putere nu a facut nimic semnificativ, ba a si legat numele Romaniei de un pogrom sinistru, cu oameni atarnati la abator in carlige si cu masacrul de la Jilava unde, de exemplu, rabinul Gutman, devenit unul dintre rabinii importanti ai Israelului, si-a pierdut ambii fii, pe Iancu si pe Iosif, pe care ii tinea de mana. Ambii au fost executati, rabinul a scapat miraculos si s-a intors in Israel”, a mai spus Raetchi.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro