Sari direct la conținut

Rapid – CFR Cluj, în SUPERLIGĂ, astăzi, ora 21. Ce urmează după ce-ai fost briliant? Fabula Bursucului în Giulești

HotNews.ro
Dan Petrescu, Foto: Stuart Wallace/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia
Dan Petrescu, Foto: Stuart Wallace/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rapid – CFR Cluj, în SUPERLIGĂ. Vine Bursucul Dan Petrescu la Briliant Adrian Mutu în Giulești. În vulcan. Va fi fabulă pentru că am atins un punct de sudură, de măiestrie rară, data trecută cu Regele Hagi, cu Farul Constanța. Se poate mai bine? Mereu, mereu, dar se poate și s-o iei razna în fața Bursucului Dan Petrescu. Rapid – CFR Cluj, în SUPERLIGĂ, astăzi, ora 21.

Rapid – CFR Cluj nu e de joacă. Ba, pot spune din contră, e crâncen. CFR-ul e-n ceafa noastră în clasament. Dar nu-mi bat eu capul cu clasamentul, nu-s nebun. Pentru mine contează jocul, să nu ne-o luăm în cap după meciul cu Farul. Cum ai uitat?

Musai să știm să ascultăm fabula Bursucului, partitura lui, ce-o să spună în Giulești, dar noi să-i stricăm combinațiile. Să-l batem să-l ascultăm cu urechea. Greu meci, groaznic, înspăimântător. E meciul celor doi portari mișto Bălgrădean și Moldovan. Care-o ceda, care-o fi în pasă proastă, care va fi surprins. Nu știm, nici Dumnezeu nu știe. Și mai am o vorbă: te rog, Cristi Săpunaru orice ar fi, VAR sau tribunal, nu da cu pumnul la final, ca la Craiova. Nu, asta să nu-mi faci. Folosește-ți capu’ ca-n meciul cu Farul. Te rog! Hai Rapid!

Rapid – CFR Cluj, în SUPERLIGĂ, astăzi, ora 21.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro