Sari direct la conținut

Rapidul a transferat gratis un jucător român cotat la 2.5 milioane de euro

HotNews.ro
Cristi Manea, Foto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Cristi Manea, Foto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, Cristian Manea a fost prezentat oficial la Rapid București. Este primul transfer de marcă făcut de giuleșteni de la numirea lui Neil Lennon pe banca tehnică.

Cristian Manea a semnat cu Rapid

Rapidul a făcut primul transfer de marcă de la sosirea lui Neil Lennon.

Giuleștenii l-au prezentat luni pe Cristian Manea, fundașul în vârstă de 26 de ani cu 25 de selecții și două goluri la echipa națională de fotbal a României.

Rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, Manea a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu gruparea din Giulești.

„Bun venit, Cristi!

De cinci ori campion al României, Cristi Manea este jucătorul Rapidului până în 2027!

Sunt fericit să mă alătur acestui proiect minunat, în care cred. Este o onoare să îmbrac tricoul acestei echipe, pentru că de mic urmăresc galeria și suporterii Rapidului, și cred că sunt cei mai frumoși din țară. Abia aștept să joc acasă și să am în spate un zid vișiniu! Îmi doresc să câștigăm campionatul și să facem fericiți acești suporteri minunați!” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

În ultima stagiune, a jucat în 26 de meciuri pentru clujeni, reușind două goluri, în toate competițiile.

Crescut la Academia Hagi, Manea a mai evoluat în carieră pentru Farul Constanța, Mouscron, FCSB, Apollon Limassol și CFR Cluj, pentru ardeleni jucând în 7 sezoane.

INTERVIURILE HotNews.ro