Sari direct la conținut

Realitatea TV il critica pe Iohannis pe motiv ca refuza sa vina la confruntare cu Ponta

HotNews.ro

Decizia candidatului propus de PNL si PDL la presedintia Romaniei de a nu veni la dezbaterea organizata de Realitatea TV marti seara, de la ora 20, alaturi de Victor Ponta a fost comentata cu dezaprobare de catre jurnalistii de la Realitatea TV. Invitat luni seara, de la aceeasi ora 20, la Realitatea Tv, Klaus Iohanis a fost mustrat, in platou, in direct, de catre Emma Zeicescu pentru refuzul de a fi a marti seara impreuna cu Victor Ponta la emisiunea electorala de la acelasi post de televiziune.

„Un barbat nu trebuie sa fuga de confruntare”, a spus Emma Zeicescu, cea care l-a invitat, in finalul discutiei de luni seara, pe Iohanis sa ofere un „motiv concret” pentru care refuza dezbaterea cu contracandidatul sau. Iohanis a spus ca nu refuza confruntarea si a indicat necesitatea unei „platforme independente la care sa aibe acces toti jurnalistii – de televiziune, de radio sau de publicatii online”.

Inainte de aceste pozitionari ale Emmei Zeicescu, in talk-show-ul moderat de Lavinia Sandru, coordonatorul editorial al Realitatea TV, Cozmin Gusa l-a criticat, de asemenea, pe Klaus Iohanis pentru refuzul de a i se contrapune lui Victor Ponta la Realitatea TV.

Jurnalistii Realitatea TV si-a reafirmat pozitia critica vizavi de Klaus Iohanis in chestiunea contruntarii televizate la acest post de televiziune cu Victor Ponta si imediat dupa terminarea emisiunii la care candidatul ACL a fost invitat.

Emma Zeicescu: „sper sa depaseasca stilul suspicios si rezervat”. Cozmin Gusa: „Iohanis are de la mine o bila neagra pentru refuzul aproape jignitor pentru noi de a nu veni sa se confrunte cu Victor Ponta. Invitatia pentru intilnirea de marti seara a fost facuta de Realitatea TV, nu de Victor Ponta. Sa nu uitam ca, dupa turul unu, marele subiect al campaniei lui Klaus Iohanis e preluat de la noi – tema votului in diaspora este apanajul emisiunilor Realitatea TV”.

Nota: Articolele publicate in aceasta sectiune sunt parte a unui proiect de monitorizare a comportamentului televiziunilor in campania electorala. Proiectul este sustinut de Fundatia Konrad Adenauer.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro