Sari direct la conținut

Regizorul James Franco plătește 2 milioane de dolari pentru soluționarea procesului în care este acuzat de comportament sexual neadecvat

HotNews.ro
James Franco (stanga) alaturi de Seth Rogen (centru), Foto: Matt Winkelmeyer / Getty Images / Profimedia
James Franco (stanga) alaturi de Seth Rogen (centru), Foto: Matt Winkelmeyer / Getty Images / Profimedia

Actorul și regizorul James Franco a fost de acord să plătească peste 2 milioane de dolari pentru soluţionarea unui proces în care este acuzat de comportament sexual neadecvat, potrivit unor documente citate de NBC, relatează News.ro.

Pe numele lui Franco a fost deschis un proces colectiv în 2019. Sarah Tither-Kaplan şi Toni Gaal, care au participat la cursurile şcolii lui de actorie, Studio 4, ce a funcţionat între 2014 şi 2017, au susţinut că ele şi altele au fost constrânse de Franco şi partenerii lui să filmeze acte sexuale evidente.

În proces, şcoala sa de actorie a fost descrisă ca „frauduloasă”. Miercuri a fost făcut public că echipa de avocaţi a reclamantelor a propus o înţelegere de 2,2 milioane de dolari unui judecător din Los Angeles, care urmează să o aprobe.

La momentul demarării acţiunii legale, un avocat al lui Franco a spus că acuzaţiile au fost demontate şi le-a respins ca reprezentând „un proces obscen menit să aducă publicitate”.

Aproximativ 1 milion de dolari din plată va reveni reclamantelor şi puţin peste 1 milion de dolari, într-un „fond comun” pentru soluţionarea unor posibile acuzaţii ce ar putea să apară din partea altor membri ai procesului colectiv.

Citește și:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro