Sari direct la conținut

Reuters: Mesaj clar dupa alegerile locale – romanii s-au saturat de austeritate

HotNews.ro

„Romanii au acordat un sprijin puternic noului guvern de stanga al premierului Victor Ponta in alegerile locale de duminica, transmitand mesajul clar ca s-au saturat de austeritate”, transmite Reuters.

Agentia britanica de presa scrie ca Uniunea Social Liberala a castigat circa 65% din voturi in unele regiuni si peste 50% in unele orase mari in „primul test electoral de la venirea la putere, in urma cu o luna, pe un val de nemultumiri cauzate de masurile de austeritate in a doua cea mai saraca economie a Europei”.

„Rezultatele pregatesc drumul pentru USL ca castige o majoritate in alegerile parlamentare” din toamna, potrivit sursei citate.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/cf4f2f34f88059883e7ea90e2aa485f7/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro