Sari direct la conținut

Roberto Baggio, sechestrat, bătut și jefuit în timpul meciului Italia-Spania de la EURO 2024

HotNews.ro
Cel puțin cinci bărbați înarmați au dat buzna în casa fostului fotbalist italian Roberto Baggio în timp ce urmărea meciul echipei sale naționale cu Spania la Campionatul European de Fotbal.
Roberto Baggio. FOTO: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia
Roberto Baggio. FOTO: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Legenda fotbalului italian, Roberto Baggio, a fost jefuit joi seară sub amenințarea armei, relatează ABC News, care citează presa italiană.

Cel puțin cinci tâlhari înarmați au dat buzna în vila lui Baggio din apropierea orașului Vicenza din nordul Italiei în jurul orei 22:00, conform sursei citate.

Unul din ei l-a lovit pe Baggio în cap cu o armă în momentul în care fostul fotbalist i-a înfruntat pe hoți.

Tâlharii l-au închis pe Baggio, în vârstă de 57 de ani, și pe familia acestuia într-o cameră, după care au furat bijuterii, ceasuri și bani.

Imediat ce hoții au plecat, Baggio a spart ușa și a sunat la poliție. El a fost dus la spital și a primit îngrijiri pentru rana de la cap. Membrii familiei sale nu au fost răniți.

Conform Corriere del Veneto, citat de The Sun, jaful din vila fostului câștigător al Balonului de Aur a durat aproximativ 40 de minute.

Roberto Baggio a jucat 56 de meciuri pentru naționala Italia, marcând 27 de goluri.

Spania a obținut joi seară calificarea în optimile EURO 2024, după ce s-a impus cu scorul de 1-0 în fața Italiei, în cel de-al doilea meci al grupei B.

INTERVIURILE HotNews.ro