Sari direct la conținut

Roland Garros 2024: A patra favorită, eliminată în sferturi – Adversara a reușit performanța carierei

HotNews.ro
Elena Rybakina, Foto: Christinne Muschi / Zuma Press / Profimedia
Elena Rybakina, Foto: Christinne Muschi / Zuma Press / Profimedia

Elena Rybakina a fost eliminată în sferturile turneului Roland Garros, după ce a fost învinsă în trei seturi de Jasmine Paolini, scor 2-6, 6-4, 4-6.

Elena Rybakina, învinsă de Jasmine Paolini în sferturi la Roland Garros

Elena Rybakina s-a oprit în sferturile turneului Roland Garros.

Cap de serie numărul patru pe zgura din Paris, Rybakina a fost învinsă în trei seturi de italianca Jasmine Paolini (12), la capătul unui meci ce a durat două ore și 5 minute.

A fost un duel intre David (Paolini – 1.63m) și Goliat (Rybakina – 1.84m), iar jucătoarea mai scundă a avut câștig de cauză.

Jasmine Paolini se califică în premieră în semifinalele unui turneu de Grand Slam. De partea cealaltă, Rybakina ajunge pentru a doua oară în sferturi la Roland Garros, după performanța din 2021. Atunci, jucătoarea din Kazahstan a fost eliminată de Anastasia Pavlyuchenkova.

Grație calificării în semifinale, Paolini va pătrunde în Top 10 WTA. Ea va juca în meciul următor contra câștigătoarei dintre Mirra Andreeva și Aryna Sabalenka (2).

Grand Slamul de la Roland Garros are loc în perioada 26 mai – 9 iunie. Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro