Sari direct la conținut

„Rupt dintr-un film”. Un șofer care a plecat spre mare băut le-a mulțumit polițiștilor că l-au oprit în trafic

HotNews.ro
Poliție cu aparatul etilotest / Foto: Inquam Photos / George Călin
Poliție cu aparatul etilotest / Foto: Inquam Photos / George Călin

Un bărbat care a fost prins băut în trafic, în noaptea de luni spre marți, în județul Gorj, le-a mulțumit polițiștilor că l-au oprit, spunând că adormise de două ori la volan.

Bărbatul, care locuiește în Drobeta-Turnu Severin, era în drum spre mare împreună cu partenera sa și cu cei doi copii ai lor, conform News.ro.

Oprit de polițiști, șoferul le-a mulțumit acestora, mărturisind că este foarte obosit și că a adormit de două ori în timp ce era la volan. El a spus că partenera sa este cea care l-a trezit în ambele situații. 

Ca urmare a testării lui cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că bărbatul avea o concentrație de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

„Deşi pare rupt dintr-un film, conducătorul auto le-a mulţumit poliţiştilor că l-au oprit şi au luat măsurile corespunzătoare, întrucât nu se afla în condiţii optime pentru a conduce şi a adormit la volan de două ori de când a plecat de acasă, fiind trezit de concubina sa”, a transmis Poliția Gorj, citată de News.ro.

Autoritățile au adăugat că cei patru oameni au fost salvați de „un drum primejdios”, pe care l-ar fi parcurs cu un șofer băut și obosit.

INTERVIURILE HotNews.ro