Sari direct la conținut

S-a lansat oficial proiectul "Si tu poti sa fii antreprenor"

HotNews.ro

Proiectul „Si tu poti sa fii antreprenor”, demarat la 1 august pe o perioada de implementare de 3 ani, a fost lansat oficial de catre Patronatul National Roman, in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si societatea Grupo Sec Formacion Y Consultoria S.L. din Spania, anunta un comunicat de presa.

Grupul tinta principal al proiectului este format din 800 persoane aflate in cautarea unui loc de munca, in principal someri, care vor participa la diferite actiuni de dezvoltare a competentelor antreprenoriale, competente transversale, indiferent daca persoana respectiva se ocupa ca angajat sau prin libera initiativa.

Acest grup tinta include si persoanele inregistrate ca someri si persoanele care nu sunt inregistrate ca someri dar sunt in cautarea unui loc de munca. Din grupul de 800 de persoane in cautarea unui loc de munca, 500 vor fi femei, minim 125 vor fi tineri cu varste intre 16 si 24 ani.

Dupa parcurgerea unor etape se vor selecta 500 persoane in vederea sprijinirii demararii unor afaceri, diferenta de 300 urmand programe de formare profesionala cele mai adaptate caracteristicilor si nevoilor acestora.

Proiectul are o valoare totală de 18 milioane lei, din care finantare nerambursabila de aproape 17 milioane lei si se va implementa in judetele Bucuresti, Teleorman, Calarasi, Dambovita, Mehedinti si Galati.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro