Sari direct la conținut

Salariul uriaș pe care îl va încasa Jose Mourinho la Fenerbahce

HotNews.ro
Jose Mourinho, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Jose Mourinho, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jose Mourinho a semnat un contract valabil pe doi ani cu Fenerbahce, iar clubul din Turcia îi va plăti un salariu regesc tehnicianului portughez.

Jose Mourinho va încasa 10,5 milioane de euro pe an de la Fenerbahce

Fără angajament din luna ianuarie, când s-a despărțit de AS Roma, Jose Mourinho a ajuns la un acord cu turcii de la Fenerbahce, iar antrenorul portughez a fost prezentat oficial în fața a zeci de mii de spectatori.

Totodată, lui Mourinho i s-a promis un buget de transferuri pe măsură, pentru a rivaliza cu campioana Galatasaray, care a câștigat titlul în Turcia în sezonul recent încheiat.

The Special One a semnat un contract valabil pe doi ani cu gruparea care a terminat pe locul doi în Turcia, iar salariul anual al acestuia va fi de 10,5 milioane de euro.

„Societatea noastră a ajuns la un acord cu Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix pentru funcţia de director tehnic al echipei pentru sezoanele de fotbal 2024-2025 şi 2025-2026, în schimbul unui onorariu garantat de 10.500.000 de euro pe sezon.” – se arată în anunţul către investitorii clubului, postat pe Platforma de Informare a Opiniei Publice.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro