Sari direct la conținut

Samsung a lansat Galaxy Note 4

HotNews.ro
Samsung Galaxy Note 4, Foto: Samsung
Samsung Galaxy Note 4, Foto: Samsung

Samsung a lansat la targul IFA Berlin cea de-a patra generatie a phablet-ului Galaxy Note care dispune de un ecran de 5,7 inci, camera frontala de 16 MP, sistem Android 4.4 si baterie de 3.220 mAh. Modelul va fi disponibil din octombrie.

Fata de generatiile precedente la care ecranul a tot crescut in dimensiuni, acum a ramas la 5,7 inci, rezolutia fiind insa de 2560×1440. Procesorul este de 1.9 GHz Octa-Core (1.9GHz Quad + 1.3GHz Quad-Core), memoria RAM este de 3 GB, iar stocarea este de 32 GB (extensibila pana la 64 GB).

Camera frontala este de 3,7 MP, iar cea de pe spate, de 16 MP. Terminalul cantareste 174 grame, iar dimensiunile sunt 151.3 x 82.4 x 8.3mm.

Samsung spune ca Galaxy Note 4 este echipat cu mai multe microfoane si cu un difuzor imbunatatit, pentru a reduce zgomotul de fond atunci cand este folosit in medii zgomotoase. Voice Recorder-ul permite recunoasterea a opt voci diferite si posibilitatea de playback selectiv, ceea ce le permite utilizatorilor sa izoleze si sa asculte anumite voci dintr-o conversatie intre mai multe persoane.

Galaxy Note 4 este dotat, de asemenea, cu un scanner de amprenta imbunatatit, pentru a asigura datele personale si, in ceea ce priveste dispozitivele mobile, cu primul senzor UV din lume, sustine compania coreeana

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro