Sari direct la conținut

Samsung va prezenta la târgul CES Las Vegas noi televizoare cu tehnologia Micro LED

HotNews.ro
Samsung MicroLED TV, Foto: Samsung
Samsung MicroLED TV, Foto: Samsung

La târgul CES 2022, Samsung prezintă televizoare Micro LED în trei dimensiuni diferite – 110, 101 și 89 inci. Primele televizoare cu aceste tehnologii aveau ecran de 110 inci și costau 150.000 de dolari, dar acum vine și o diagonală mai mică, de 89 inci. Micro LED se referă la o tehnologie nouă cu ecrane ce utilizează LED-uri auto-emisive anorganice, activate individual și cu dimensiuni micrometrice. Plusurile țin de culori, contrast și luminozitate, minusul ține de prețul uriaș.

”MICRO LED oferă cea mai bună calitate a imaginii datorită celor 25 de milioane de LED-uri de dimensiuni micrometrice care produc în mod individual lumină și culoare, creând o experiență incredibil de imersivă prin adâncime impresionantă, culori vibrante și un nivel crescut de claritate și contrast”, spune compania.

MICRO LED vine cu caracteristici îmbunătățite de utilizare și personalizare.

  • Art Mode oferă utilizatorilor șansa să-și transforme orice cameră într-o galerie de artă, deoarece pot selecta și afișa lucrările lor de artă preferate sau fotografie digitală. MICRO LED 2022 vine și cu două piese media de la renumitul artist și designer Refik Anadol.
  • Multi View permite utilizatorilor să vadă conținut din patru surse diferite simultan – de la oricare sau de la toate cele patru porturi HDMI – la rezoluție 4K și până la 120 fps.
  • Dolby Atmos oferă o experiență audio imersivă, datorită difuzoarelor din partea de sus, din laterale și cele inferioare pentru un sunet uluitor, multidimensional.

Samsung Electronics va prezenta și televizoare Neo QLED și Lifestyle la evenimentul Consumer Electronics Show 2022 și promite îmbunătățiri considerabile în ceea ce înseamnă calitatea imaginii și a sunetului, mai multe opțiuni de dimensiune a ecranului, accesorii personalizabile și o interfață îmbunătățită.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro