Sari direct la conținut

Schimb de replici Sorin Grindeanu – Rareș Bogdan: „Ceasul meu e mai ieftin decât batistuţa lui” / „Am un ceas care arată cifra 13 permanent”

HotNews.ro
Schimb de replici Sorin Grindeanu – Rareș Bogdan: „Ceasul meu e mai ieftin decât batistuţa lui” / „Am un ceas care arată cifra 13 permanent”
Sorin Grindeanu și Rareș Bogdan. Inquam Photos / George Călin și Saul Pop

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, au avut miercuri un schimb de replici, după ce social-democratul l-a ironizat pe liberal. Ministrul PSD a spus că ceasul lui este „mai ieftin decât batistuța unuia care a împins știrea”, făcând referire la Rareș Bogdan, conform Agerpres.

Sorin Grindeanu a fost criticat în spațiul public după ce, duminică, și-a scos ceasul în timpul unor declarații de presă. „Am văzut și eu știrea. Este acelaşi ceas şi vă rog să verificaţi în arhive. Am înţeles că există această preocupare venită din partea unora care au tot împins această ştire”, a declarat Grindeanu, miercuri, întrebat de jurnaliști despre ceasul său.

Ministrul a spus că este în stare să facă schimb pe loc cu „ceasul unuia care merge şi a mers la piaţă”, referindu-se la ceasul de 30.000 de euro cu care Rareș Bogdan a fost surprins la piață. 

Rareș Bogdan spune că îi poate împrumuta lui Grindeanu un ceas care arată mereu ora 13

Europarlamentarul PNL i-a răspuns lui Sorin Grindeanu și i-a transmis că dacă are nevoie de un ceas, are el unul care arată „permanent cifra 13, de la Ordonanța 13”. 

Rareș Bogdan i-a transmis ministrului transporturilor și că lucrările nu se fac în sezon estival și i-a amintit de situația aerului condiționat de la Aeroportul Otopeni. „Până să facem schimb de ceasuri, îl invit să circule între Satu Mare şi Mangalia, cu trenul, pentru că sunt nişte tineri care s-au căsătorit în tren, au reuşit să facă un copil, cred că îl dau şi la şcoală până ajung la Mangalia”. 

Liberalul i-a atras atenția lui Grindeanu și asupra persoanelor pe care le-a numit în funcție. „Îi spun că a schimbat complet aiurea un profesionist, căpitan de cursă lungă, şi a pus unul care se dădea jos din Rolls-Royce şi habar nu avea de Portul Constanţa”, a declarat Rareș Bogdan. 

INTERVIURILE HotNews.ro