Sari direct la conținut

Schimbare la vârful Telekom Mobile: Florin Petolea, directorul executiv de tehnologie, pleacă după mai puțin de doi ani

HotNews.ro
Logo Telekom Mobile, Bucuresti, Foto: LCVA / Dreamstime.com
Logo Telekom Mobile, Bucuresti, Foto: LCVA / Dreamstime.com

Telekom România Mobile Communications a anunțat luni că Florin Petolea, directorul executiv de tehnologie și informație (CTIO), și-a încheiat colaborarea în cadrul companiei pentru a se dedica altor proiecte. Numit în această funcție în ianuarie 2023, Petolea era responsabil de coordonarea tuturor activităților legate de rețeaua mobilă, IT și RPA (Robotic process automation).

  • „Începând cu data de 2 septembrie 2024, dl. Florin Petolea, Chief Technology & Information Officer (CTIO) își încheie colaborarea cu Telekom Romania Mobile Communications S.A, urmând să se dedice unor proiecte de interes în afara companiei.
  • Dl. Petolea s-a alăturat companiei in ianuarie 2023 și a contribuit la dezvoltarea și transformarea Direcției Executive Tehnologie și Informație, prioritizând calitatea serviciilor oferite clienților noștri”, se arată în comunicatul companiei.

La solicitarea HotNews.ro de a preciza când i s-ar fi terminat de fapt mandatul lui Florin Petolea și cine îi va lua locul, reprezentanții Telekom Mobile au precizat că nu doresc să comenteze.

Veniturile și numărul de clienți ai Telekom Mobile, în scădere la 30 iunie 2024

La 30 iunie 2024, Telekom Romania Mobile avea un număr total de abonați de 3,6 milioane de utilizatori, în scădere cu 11,4%, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior, influențată de optimizarea unor activități de marketing.

În aceeași perioada de referință, veniturile companiei au scăzut cu 3,7% până la 66,7 milioane de euro.

Sursa foto: LCVA / Dreamstime.com

INTERVIURILE HotNews.ro