Sari direct la conținut

Seară dureroasă pentru FCSB în Liga 1. Clasamentul arată prost pentru campioană

HotNews.ro
Seară dureroasă pentru FCSB în Liga 1. Clasamentul arată prost pentru campioană
Elias Charalambous/Profimedia

Unirea Slobozia a încheiat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa campioană a României, FCSB, într-un meci din etapa a doua din Superligă, scrie News.ro.

La Clinceni, Alexandru Musi l-a încercat pe Denis Rusu cu un şut din careu, în minutul 16, pentru ca gazdele să treacă pe lângă gol două minute mai târziu, când Ariel Lopez a reluat cu capul, la un corner. Bucureştenii au deschis scorul după un corner, în minutul 34. Marius Ştefănescu a executat cornerul, iar Lixandru a înscris.

În minutul 36 gazdele au restabilit egalitate, tot după un gol din corner, marcat de Filip Ilie.

În partea secundă, FCSB a primit un penalti, după consultarea Var, în minutul 54, pentru un fault asupra lui Olaru. Acelaşi Olaru a transformat şi elevii lui Charalambous au trecut în avantaj, cu 2-1. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 90, prin tânărul Andrei Dorobanţu, gol superb, din voleu, de la marginea careului. În minutul 90+3 Ngezana a trimis în transversala propriei porţi şi s-a încheiat 2-2.

Unirea Slobozia are patru puncte după primele două etape, în timp ce campioana FCSB a adunat doar două puncte și pe locul 6, dar cu o partidă în plus față de multe alte echipe care nu au jucat încă în această etapă.

„Ne doream să începem mult mai bine campionatul. Știam că adversarul va juca pe contraatac. În unele meciuri nu joci atât de bine. Unirea a înscris, dar ăsta e fotbalul, noi am fost ghinioniști”, a spus la final, antrenorul FCSB, Elias Charalambous, scrie Golazo.ro.

INTERVIURILE HotNews.ro