Sari direct la conținut

Serie A: Parma vs Udinese – Duelul revelaţiilor

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Parma – Udinese, meci contând pentru etapa a 4-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 16 septembrie, de la ora 19:30, pe Stadio Ennio Tardini, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2 şi Prima Sport 2.

Parma şi Udinese, două dintre echipele care au surprins plăcut în acest start de sezon, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 4-a din Serie A.

Parma, revenită după trei ani în prima ligă, are patru puncte după primele trei etape, în care a înregistrat un succes, 2-1 cu Milan, o remiză, 1-1 cu Fiorentina (ambele pe teren propriu), şi o înfrângere, 1-2 în deplasare cu Napoli (a condus cu 1-0 şi a pierdut în prelungiri, după ce a rămas fără portar, care a fost eliminat!).

În prima partidă oficială a sezonului, echipa antrenată de Fabio Pecchia a fost eliminată surprinzător din Cupa Italiei, încă din primul tur, după 0-1 acasă cu Palermo (la scorul de 0-0, Dennis Man a ratat un penalty).

Parma are în primele trei runde din actuala stagiune doar rezultate GG (ambele echipe au marcat), iar două din cele patru goluri au fost marcate de Dennis Man.

De altfel, în această vară, atât Dennis Man, cât şi celălalt român, Valentin Mihăilă, şi-au prelungit contractele cu Parma, care ar fi expirat peste un an, în condiţiile în care au avut o contribuţie însemnată la promovare (au marcat împreună 17 goluri în Serie B, Dennis Man – 11 şi Valentin Mihăilă – 6).

De menţionat că gruparea de pe Ennio Tardini are cea mai scăzută medie de vârstă stagională: 24 de ani şi 24 de zile!

Udinese a acumulat şapte puncte în primele trei etape din actualul campionat, după ce a început cu un rezultat de egalitate, 1-1 cu Bolgna, în deplasare, urmat de două succese, ambele acasă, 2-1 cu Lazio şi 1-0 cu Como.

Înainte de debutul în campionat, echipa antrenată de Kosta Runjaic a trecut în primul tur din Coppa Italia de Avellino, care activează în Serie C (liga a treia), pe teren propriu, scor 4-0.

Atenţie, Udinese a marcat cel puţin un gol în toate rundele susţinute în acest sezon din Serie A şi este neînvinsă până acum (în sezonul trecut a scăpat de retrogradare abia în ultima etapă)!

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în sezonul 2020-2021, când Udinese s-a impus în tur, pe teren propriu, cu 3-2, pentru ca, în retur, să se consemneze un rezultat de egalitate, scor 2-2.

Superbet oferă cota 1,38 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Parma – Udinese.

Parma – Udinese 1X
Cotă 1,38

*cotă valabilă la ora publicării acestui articol

INTERVIURILE HotNews.ro