Sari direct la conținut

Sfarsit de sezon la gratar

HotNews.ro

Se apropie de sfarsit sezonul de gratare si este prin urmare important sa ne aducem aminte cateva puncte cu privire la arta gatitului, pentru a le aplica cu sfintenie si in sezonul urmator.

Acest moment este singurul in care se implica barbatii adevarati,

deoarece gratarul e legat intotdeauna de o anumita doza de pericol.

Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se

declanseaza urmatoarea serie de evenimente:

1) femeia cumpara mancarea.

2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul.

3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o aseaza pe o tava, impreuna cu toate celelalte ustensile necesare si o duce afara, unde barbatul sta deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului. Si aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari:

4) BARBATUL PUNE CARNEA PE GRATAR!

5) apar apoi mai multe activitati de rutina: femeia aduce farfuriile si tacamurile afara.

6) femeia informeaza barbatul ca gratarele mai au putin si se ard.

7) el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si mai comanda totodata inca o bere la ea, in timp ce se ocupa de situatia de urgenta.

Si apoi inca un punct foarte important!

8) BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII!

9) apoi urmeaza din nou rutina: femeia aranjeaza farfuriile, salata, painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.

10) Dupa masa, femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele.

Si din nou, foarte important!!!:

11) TOTI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI IN ARTA GATITULUI SI II MULTUMESC PENTRU MANCAREA EXCELENTA!

12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost

nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa, ajunge la concluzia ca pe femei nu le poti satisface oricum niciodata!

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro