Sari direct la conținut

Silviu Prigoana: De 5 ani am spus ca voi candida la Primaria Capitalei, de 6 luni sunt primul clasat in toate sondajele. / Cred ca saptamana viitoare Cristian Preda va fi exclus din PDL

HotNews.ro

„De 5 ani de zile am spus ca voi candida la Primaria Capitalei. De 6 luni de zile, de cand au inceput sa iasa sondaje pe tema asta, sunt primul clasat in toate sondajele”, a declarat duminica, la Realitatea Tv, Silviu Prigoana, candidatul PDL la Primaria Capitalei. „Hotararea privind desemnarea candidatului apartine presedintelui PDL Bucuresti, nu lui Cristian Preda. (…) Cred ca saptamana viitoare Cristian Preda va fi exclus din PDL. A spus cuvinte grele despre presedintele partidului, nu doar despre mine. De ani de zile, cineva sa arunce cu laturi in propriul partid. PDL are demnitate, nu poti sa lasi asa ceva in partid. Daca nu se va intampla acest lucru (excluderea lui Preda – n.red.) inseamna ca partidul are o problema”, a mai spus Silviu Prigoana.

„Eu candidam oricum la Primaria Bucuresti si ramaneam membru al PDL”, a comentat Prigoana eventuala varianta ca partidul sa nu il fi desemnat candidat in aceasta cursa.

„Nu imi interzice nimeni sa candidez la Primarie cu sustinerea sau fara sustinerea PDL. Nu eram obligat sa imi dau demisia, probabil dansii m-ar fi exclus, dar asta este alta discutie”, a mai afirmat Silviu Prigoana.

„Primarul e cel care raspunde de siguranta, securitatea si confortul cetateanului”, a adaugat Prigoana.

„Pentru Primaria Capitalei ma califica background-ul, realizarile mele”, mai spune Silviu Prigoana. „Averea mea e facuta conform legii. Am si datorii. Nu e usor sa reusesti intr-o lume capitalista cu mostenirea de la mama, trebuie sa iei credite”.

„Eu ma sacrific venind sa candidez la Primarie, ca cetatean al Capitalei nu mai suport ce se intampla in Bucuresti. Cea mai inalta functie ierarhica in stat e cea de presedinte. Apoi urmeaza senatori, deputati si ministri. Venind sa candidez la Primarie, eu ma descalific cu doua trepte”, a afirmat Silviu Prigoana, care este in prezent deputat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro