Sari direct la conținut

Simona Halep, anunț trist pentru fanii săi: Stop antrenamente. „Nu sunt o mașinărie”

HotNews.ro
Simona Halep, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia
Simona Halep, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Simona Halep are vești proaste pentru fanii săi. Accidentarea la genunchi continuă să-i dea bătăi de cap, așa că momentul revenirii pe teren se mai amână.

„Salut, tuturor! Am vrut să ofer o mică actualizare privind sănătatea mea, deoarece am fost departe de teren în ultima vreme. Nu este cea mai bună veste, dar am vrut să o împărtășesc cu voi. De câteva luni mă lupt cu o accidentare la genunchi. Este o accidentare pe care nu am mai avut-o până acum și a fost una greu de gestionat, durerea persistă”, a scris Simona Halep, pe Instagram, potrivit Golazo.ro.

Fostul număr 1 mondial anunță că nu se va mai antrena o vreme.

„A fost o perioadă foarte dificilă din punct de vedere mental și emoțional pentru mine și, pe lângă asta, lupta fizică nu ajută cu siguranță. Am decis să-mi iau timpul necesar pentru a mă recupera corect, mai degrabă decât să mă antrenez și să joc cu dureri. Instinctul meu a fost întotdeauna să încerc să mă întorc cât mai curând posibil, dar nu sunt o mașinărie, sunt o ființă umană și am nevoie de timp să mă recuperez din tot ceea ce am trecut”, a scris Halep.

Românca a jucat doar două meciuri de la ridicarea suspendării în luna martie.

INTERVIURILE HotNews.ro