Sari direct la conținut

Smartphone-ul Nokia 8 se lanseaza in Romania, la pretul recomandat de 2.700 lei

HotNews.ro
Nokia 8, Foto: HMD Global
Nokia 8, Foto: HMD Global

HMD Global, compania care detine licenta exclusiva a brandului Nokia pentru telefoane si tablete, anunta ca Nokia 8 va putea fi achizitionat si in Romania de la toti operatorii si marii retaileri – Orange, Vodafone, Telekom, Altex, Flanco si eMAG. Pretul recomandat este de 2.699 lei. Nokia 8 are ecran de 5,3 inci, 4 GB RAM, camera de 13 MP si baterie de aproape 3.100 mAh. Compania insista pe calitatea sunetului, pe un concept special de selfie si pe calitatea designului.

Varful de gama la Nokia, marca ce acum cateva luni a relansat si telefonul 3310, are ecran de 5,3 inci, 1440 x 2560 pixeli, 554 ppi. Telefonul cantareste 160 de grame si are procesor octa-core, Qualcomm Snapdragon 835.

Memoria interna este de 64 GB, iar RAM-ul de 4 GB. Bateira este de 3.090 mAh.

Compania insista pe conceptul de bothie la noul telefon. „Nokia 8 introduce o premiera mondiala care permite transmiterea livestream de video Dual-Sight catre retele sociale, precum Facebook si YouTube.Prin Dual-Sight se afiseaza simultan imagini filmate atat prin camera frontala, cat si prin cea din spate, putandu-se utiliza modul de afisare split screen, atat pentru fotografii, cat si pentru video”, spune compania.

HMD Global este o companie finlandeza infiintata de fosti directori Nokia. A obtinut licenta exclusiva pentru celebrul brand si promite ca il va relansa.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro