Sari direct la conținut

Sorana Cîrstea anunţă că nu va participa la turneele de la Washington, Toronto şi Cincinnati: Sper să revin cât mai curând posibil

HotNews.ro
Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia
Sorana Cîrstea Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea a anunţat că nu va participa la turneele de la Washington, Toronto şi Cincinnati, deoarece are încă probleme la un picior.

„Din nefericire, accidentarea la picior nu prezintă semne de îmbunătăţire şi cu mare tristeţe trebuie să mă retrag de la turneele de la Washington, Toronto şi Cincinnati. Sper să revin pe teren cât mai curând posibil, deoarece îmi este dor să joc şi îmi este dor de fani. Îmbrăţişări pentru toată lumea”, a scris Sorana pe rețelele de socializare.

12 iulie, Sorana Cîrstea anunţase că va lua „o pauză mai lungă” de la terenurile de tenis pentru că se confruntă cu probleme la picior ce o afectează de luni de zile, iar durerile au devenit insuportabile.

„În ultimele 5 luni m-am luptat cu o fasciită plantară severă. Am făcut tot posibilul pentru ca să joc și să nu ratez turnee importante. Dar am ajuns în punctul în care durerea este insuportabilă, este foarte greu să mă antrenez și singura soluție rămasă este o pauză mai lungă“, a scris atunci Sorana pe pagina ei de Facebook.

Sorana Cîrstea ocupă locul 37 în clasamentul WTA. Ea a pierdut ultimele 5 meciuri jucate la simplu. Ultima ei victorie a fost în mai, la Roma, când a câștigat cu Marketa Vondrousova.

INTERVIURILE HotNews.ro