Sari direct la conținut

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la WTA Eastbourne de o jucătoare venită din calificări

HotNews.ro
Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia
Sorana Cîrstea Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Sorana Cîrstea a fost eliminată luni încă din primul tur al turneului WTA de la Eastbourne, după ce a fost învinsă în două seturi de Anhelina Kalinina, scor 6-3, 6-2.

Sorana Cîrstea, învinsă de Anhelina Kalinina în primul tur la WTA Eastbourne

Sorana Cîrstea confirmă startul ratat pe sezonul de iarnă în 2024.

Cea mai bine clasată jucătoare a României (29 WTA) a fost eliminată încă din primul tur la WTA Eastbourne, aceasta cedând în două seturi în fața ucrainencei Anhelina Kalinina (44 WTA), la capătul unui meci ce a durat o oră și 24 de minute.

Venită din calificări, sportiva din Ucraina a cedat doar 5 gameuri în fața Soranei, iar în turul doi o va întâlni pe Madison Keys (12 WTA, favorită numărul patru).

Este a treia înfrângere pe care Sorana Cîrstea o suferă în duelurile directe cu Kalinina.

Pentru prezența în primul tur la Eastbourne, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu un cec în valoare de $9,820 și un punct în ierarhia WTA la simplu.

La celălalt turneu pe iarbă la care a participat în acest an, WTA Birmingham, Sorana a fost eliminată tot în primul tur, de Lin Zhu.

Eastbourne International este un turneu din categoria WTA 500, ce se desfășoară în perioada 24-29 iunie. Se joacă pe iarbă și este dotat cu premii totale în valoare de $922.573. Campioana en-titre este Madison Keys.

INTERVIURILE HotNews.ro