Sari direct la conținut

Sotii Columbeanu atrasi de scoica cu scene dintr-o orgie

HotNews.ro

Miercuri seara, la Palatul Regal din Capitala a avut loc deschiderea targului de lux. Evenimentul a atras nume sonore din lumea mondena, precum Maria Marinescu, Andreea Esca, sotii Irinel si Monica Columbeanu sau Ingrid Vlasov, scrie „Libetatea”.

La targul, special organizat pentru VIP-uri, au putut fi admirate sau chiar cumparate diverse obiecte high class de la bijuterii, arta contemporana sau colectii prêt-à-porter. Insa orgoliul vedetelor a fost cel mai tare gadilat de ceasuri si bijuterii. Celebrul cuplu dominat de erotism, Iri si Monica au fost extrem de atrasi de o bijuterie, un medalion cu o scoica acoperita cu aur pe care era sculptata o scena dintr-o orgie sexuala. Capodopera, realizata de un designer grec, Nikos Stamatiadis, se numeste Cameo si prezinta o scena din „Marchizul de Sade”. Pretul atragatorului exponat este de 28.500 de euro. Desi, probabil, pretul nu a fost o problema, cei doi nu au achizitionat eroticul medalion. Dar o pot face inca direct de la designer pentru ca Monica si Irinel au luat toate datele necesare pentru a putea cumpara bijuteria si dupa targ.

O cunoscatoare a acestor targuri s-a dovedit a fi Gina Pistol. Ea a declarat pentru „Adevarul” ca, „in Bucuresti sunt suficienti amatori de lucruri scumpe care ar fi interesati sa lase cateva mii de euro la un astfel de targ si ca ar trebui să fie accesibil tuturor”. Si designerul Maria Marinescu are incredere in gustul VIP-urilor autohtone: „cred ca stiu ce sa cumpere, de asta au si fost invitate”.

Andreea Esca, insotita de sotul ei, Alexandre Eram, si-a dorit tot o bijuterie, un inel Liana Vourakis in valoare de 21.630 euro. Ea a probat inelul din aur alb, decorat cu un diamant negru, si l-a studiat pret de cateva minute. Totusi a preferat sa plece acasa fara frumoasa bijuterie.

Singurul obiect vandut a fost un ceas cu diamante in valoare de 17.000 de euro, achizitionat de Adrian Iliescu, fiul lui Lucian Iliescu, primarul Giurgiului, scrie „Libertatea”

Evenimentul a fost organizat in Romania de fostul redactor sef al editiei elene a celebrei reviste Vogue, Eleonora Fetsi. Ea are peste 15 ani de experienta in domeniul luxului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro