Sari direct la conținut

Staer International ofera 20 de locuri de munca in cadrul targului Job Cocktail din Galati

HotNews.ro

Compania Staer International, partener in cadrul targului de locuri de munca Job Cocktail din Galati, scoate la concurs 20 de locuri de munca in cadrul targului, potrivit unui comunicat al companiei. Targul se desfasoara in perioada 21-22 mai, in holul Universitatii “Dunarea de Jos”, si se adreseaza studentilor si absolventilor cu experienta de munca de maxim sapte ani.

Posturile oferite de Staer se adreseaza tinerilor interesati sa dezvolte o cariera in calitate de designeri de mobila, decoratori de magazine, programatori, gestionari, responsabili aprovizionare, operatori utilaj CNC.

Staer International numara in prezent peste 850 de angajati la nivel national, care lucreaza in magazinele si showroom-urile din cele 24 de orase din tara in care compania este prezenta. In Galati se afla sediul central si unitatea de productie a companiei dar si doua magazine.

Compania produce si comercializeaza produse de mobilier. Staer International a incheiat anul financiar 2007 cu o cifra de afaceri de 30,44 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 32% fata de anul 2006.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro