Sari direct la conținut

Nicolae Ciucă spune că a votat „pentru păstrarea valorilor, tradițiilor și a credinței”: „Este un moment decisiv”

HotNews.ro
Nicolae Ciucă, Foto: Inquam Photos / George Călin
Nicolae Ciucă, Foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a subliniat că a votat duminică pentru păstrarea valorilor, tradițiilor și credinței, într-o declarație de presă susținută în fața secției de votare din Balotești, Ilfov, unde a votat pentru alegerile locale și parlamentare.

„Am votat pentru dezvoltarea României, pentru o viață mai bună în fiecare comunitate. Am votat pentru siguranța românilor, pentru păstrarea valorilor, tradițiilor și a credinței, tot ce înseamnă identitatea românească, pentru o Românie puternică într-o Europă unită, pentru parcursul european al României. Este un drum de la care nu trebuie să ne abatem oricat zgomot se face”, a declarat Nicolae Ciucă.

El a subliniat că „este un moment decisiv în care trebuie să ne implicăm în viitorul României, în viitorul nostru al tuturor, un viitor care poate să fie al dezvoltării, al siguranței sau poate fi al stagnării și a haosului”.

Președintele PNL a îndemnat românii să meargă la secțiile de votare pentru a-și alege viitorii europarlamentari și locale.

„Este foarte importantă prezența la vot, este foarte important cine ne reprezintă la Bruxelles și este foarte important cine ne conduce comunitățiile. Îi îndemn pe fiecare dintre cetațenii României să mearga la vot și să decidă viitorul țării noastre care trebuie să fie un viitor mai bun”, a completat Nicolae Ciucă.

Aproape 19 milioane de români sunt așteptați astăzi să voteze în cadrul alegerilor locale și europarlamentare. Secțiile de votare sunt deschise între orele 07.00 – 22.00. La acest scrutin s-au înscris 207.389 de candidaţi pentru alegerile locale, potrivit Autorității Electorale Permanente. Pentru alegerile europarlamentare, cetățenii cu drept de vot vor avea de ales între 16 partide și alianțe sau candidați independenți.

__

Cele mai importante informații și evenimente de la alegerile locale și europarlamentare pot fi citite LIVETEXT pe HotNews.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro