Sari direct la conținut

VIDEO Scene șocante la o gală MMA din București: Două femei, lovite crunt în cușcă de un bărbat

HotNews.ro
Imagine din lupta dintre „Perversul” și cele două femei, Foto: GSP.ro
Imagine din lupta dintre „Perversul” și cele două femei, Foto: GSP.ro

Gala Real Xtreme Fighting (RXF), care a avut loc miercuri la Sala Polivalentă din București, a găzduit, pe lângă meciurile clasice de MMA, și o scenă greu de privit. Un meci între bărbatul rămas celebru pentru replica „perversa de pe Târgu Ocna” și două femei: o luptătoare și o tânără care nu mai intrase niciodată într-un ring, a relatat Gazeta Sporturilor.

O gală ce „va oferi fanilor sporturilor de contact un mega-show în care se vor înfrunta artiști și personaje cunoscute din mediul online”, își anunțau organizatorii evenimentul, potrivit sursei citate.

Unul dintre aceste momente a fost confruntarea dintre Sorin Ion, cunoscut dintr-un videoclip viral din 2010 în care spunea că dă „perversa de pe Târgu Ocna”, și două femei.

Cele două fete au primit zeci de pumni din partea bărbatului, spre amuzamentul comentatorilor, al organizatorilor și al celor prezenți în sală. Una dintre ele este o luptătoare profesionistă MMA, Beatrice Ungureanu, zisă Bettyshor. Cealaltă însă, Roxana Țuțu, este o fostă concurentă la reality show-ul „Casa iubirii” de la Kanal D, care nu instrase până miercuri seară niciodată într-un ring.

Comentator: „Mi s-a făcut pielea de găină. Nimeni nu va avea parte de susținere precum Perversul”

Meciul a durat cinci minute, iar bărbatul s-a năpustit instant asupra femeilor. Le-a dat pumni din toate pozițiile, le-a ținut de cap în timp ce le lovea și le mai aplica și câte un picior din când în când, relatează GSP.ro.

„Show total! Curajoase fetele. Au primit lovituri în plin și sunt curajoase. Toată Sala Polivalentă e în picioare!”, au spus comentatorii în timpul confruntării. „Wow, ce croșeu! Roxana Țuțu este la pământ!”, au mai comentat.

Totul în timp ce „Perversul” era aclamat în picioare de toată sala, după cum au spus comentatorii. „Aplauze! Mi s-a făcut pielea de găină. Nimeni nu va avea parte de susținere precum Perversul”, a spus unul dintre cei de la microfon.

„Pe tine te voi bate prima! Să vezi ce bătaie-ți dau!”, îi spune Sorin Ion uneia dintre fete.

Organizator: „E un trend mondial”

Contactat de GSP.ro, Sebastian Vieru, organizatorul galelor RXF, a spus că „nu este nimic deplasat ca un bărbat să lupte împotriva unor femei”. „Este un show în care ele au decis să participe”, a continuat el.

Întrebat dacă i se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii în ring, Vieru a spus: „Vom avea o gală în curând cu lupte unu la unu, bărbați – femei. E un trend mondial în acest sens”.

„Nu este nimic deplasat ca un bărbat să lupte împotriva unor femei. E un show. E un trend mondial. Noi le-am propus acest lucru, ele au acceptat. Nu suntem singurii care au astfel de evenimente”, a mai declarat Vieru.

Amatto Zaharia, FR Kempo: „Cele două fete știau la ce participă, și-au dorit, solicitat și asumat”

Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo, a văzut live lupta și a spus, pentru GSP.ro, că „nu este nimic ilegal în acest meci, dar nu este moral”. El a subliniat că federația pe care o conduce nu are nicio legătură cu acest eveniment.

„Din punctul meu de vedere nu mi se pare corect, normal și moral să existe astfel meciuri, între femei și bărbați. Nu-mi place ca un bărbat să lovească o femeie și nu este absolut deloc normal. Nu este nimic ilegal în acest meci, dar nu este moral. Nu agreez absolut deloc și nimănui nu-i place să vadă astfel de imagini”.

„Cele două fete știau la ce participă, și-au dorit, solicitat și asumat. Până la urmă, este decizia organizatorilor să aibă loc un astfel de meci, așa cum există și pe plan internațional”, a mai spus el.

Atodiresei: „Dacă fetele câștigau meciul ăsta, nu le mai plângea nimeni de milă”

Un alt participant la eveniment a fost Ionuț „Pitbull” Atodiresei. „Mi se pare normal ce s-a întâmplat! Fetele au intrat acolo să lupte și știau unde se duc. E o gală de show și mi se pare ceva normal. Au avut contract, a fost decizia lor”, a spus el, pentru GSP.ro.

„Dacă fetele câștigau meciul ăsta cu Perversul, nu le mai plângea nimeni de milă. Că toată lumea râdea de ăla. Acum….”, a mai spus el.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro