Sari direct la conținut

VIDEO Moment neașteptat la concertul Coldplay de la București: Tânăr muzician român invitat de Chris Martin să cânte cu el, fluierat masiv când interpreta o manea

HotNews.ro
Coldplay, Foto: Gonzales Photo/Lasse Lagoni / imago stock&people / Profimedia
Coldplay, Foto: Gonzales Photo/Lasse Lagoni / imago stock&people / Profimedia

Un moment inedit a avut loc miercuri seară la concertul celebrei trupe Coldplay când solistul Chris Martin a invitat pe scenă un tânăr român de etnie romă care a cântat o piesă lentă, o prelucrare a unei manele.

O parte a publicului a început să fluiere cu putere momentul în timp ce o alta a aplaudat văzând în întreagă prestație un moment al toleranței.

Solistul Chris Martin a continuat să cânte alături de el și să-l încurajeze. În momentul prezentării, Chris a spus că l-a văzut în timp ce se plimba prin Centrul Vechi din București și s-a declarat impresionat de ce multe talente muzicale are România

Circa 50.000 de oameni au fost prezenți miercuri seară la concert.

Coldplay va mai susține un al doilea concert pe Arena Națională joi seara, cererea de biletele la cele două evenimente fiind uriașă. Întregul turneul mondial e dedicat toleranței și comunităților marginalizate si ideii de ecologie care ajută planeta.

Membrii trupei britanice Coldplay sunt de două zile în București și s-au plimbat pe Lipscani. Ei au publicat pe contul de Instagram un videoclip cu unul dintre artiştii stradali.

În plimbarea lor pe Lipscani, muzicienii de la Coldplay l-au filmat și au postat pe Instagram imagini cu unul dintre artiștii stradali, care cânta „Caruso” de Lucio Dalla.

Cele două concerte ale formaţiei Coldplay de la Bucureşti au bătut toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru spectacole de stadion din istoria muzicii live din România.

Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu şi este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion. Grupul britanic a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a câştigat numeroase premii, între care şapte trofee Grammy.

Viitorul album al trupei, „Moon Music”, va fi lansat anul acesta. Fanii din România vor asculta pentru prima dată cântece de pe acest album.

Pe același subiect:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro