Sari direct la conținut

Babasha, prima reacție după huiduielile primite la concertul Coldplay: „Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine”

HotNews.ro
Babasha, invitat pe scenă de Chris Martin / Sursă: HotNews / Adelina Mărăcine
Babasha, invitat pe scenă de Chris Martin / Sursă: HotNews / Adelina Mărăcine
Babasha, invitat pe scenă de Chris Martin / Sursă: HotNews / Adelina Mărăcine
Babasha, invitat pe scenă de Chris Martin / Sursă: HotNews / Adelina Mărăcine

Artistul român care a fost invitat de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, să cânte pe scena de pe Arena Națională în timpul concertului său a explicat pe rețelele de socializare cum a primit invitația. Momentul a fost huiduit de o parte din cei prezenți. În prima reacție postată în mediul online, el a mulțumit persoanelor care l-au susținut după acest incident neașteptat.

Babasha este un artist român de manele, care a avut ocazia să cânte pe scena Arenei Naționale, la concertul de miercuri seară al trupei Coldplay, invitat personal de Chris Martin. Așteptările lui, cât și ale solistului britanic, nu s-au sincronizat cu reacțiile negative ale persoanelor prezente. Acesta a oferit o explicație a momentului de miercuri seară pe rețelele lui de socializare.

„Deși nu sunt în măsura să intru în discuții, tocmai pentru că sunt în centrul atenției și să nu creadă lumea că profit de asta acum. Las oamenii la buna lor plăcere să judece situația cum trebuie.

Ceea ce vreau să spun este că, pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertele lor de pe 12 și 13, iar ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal au contactat impresarii mei, m-am trezit de-odată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate. Pentru că vorbim de un alt nivel, de un cu totul și cu totul alt nivel și indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aș fi acceptat pentru că așa ceva este o dată în viață. Și pentru cunoștința voastră, să știți că am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal, și i-a plăcut foarte tare de mine”, a explicat Babasha cum a ajuns să cânte pe Arena Națională, alături de Coldplay.

„Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”

„Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău. Eu vă mulțumesc și vă mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Nu mă așteptam. Sunt niște persoane la care nu mă așteptam în viața mea să-mi ia apărarea pe acest subiect și vă mulțumesc din toată inima mea și vă doresc tot binele din lume.

Eu sunt doar un puști de 22 de ani și chiar muncesc zi și noapte pentru un vis. Indiferent că eu cânt manele. Pentru cine nu înțelege încă treaba asta, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine, doar pentru cine nu înțelege muzica cu adevărat. Pentru că uitați, străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază. Vă mulțumesc din toată inima mea, lăsăm oamenii să judece situația cum a fost și mai mult decât atât nu pot să vorbesc. Mulțumesc și de prezență, și de huiduieli, de orice reacție posibilă. Vă mai anunț că mâine urmează un show și mai și”, a încheiat tânărul, într-un videoclip de două minute.

Un moment neașteptat a avut loc miercuri seară la concertul celebrei trupe Coldplay de pe Arena Națională când solistul Chris Martin a invitat pe scenă un tânăr român care a cântat o piesă lentă, o prelucrare a unei manele. În momentul prezentării, Chris a spus că a văzut mai mulți artiști stradali în timp ce se plimba prin Centrul Vechi din București și s-a declarat impresionat de „ce multe talente muzicale are România”.

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiti cu inima deschisă”, a spus solistul.

INTERVIURILE HotNews.ro