Sari direct la conținut

SUA: Victoria's Secret Fashion Show revine, la 5 ani de la ultima ediție

HotNews.ro
Fotomodele „Angels” ale Victoria's Secret, Foto: Anton Oparin / Alamy / Profimedia Images
Fotomodele „Angels” ale Victoria's Secret, Foto: Anton Oparin / Alamy / Profimedia Images

Brandul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat miercuri că show-ul său anual de modă va reveni în toamnă, după ce a fost anulat în 2019 din cauza scăderii vânzărilor și a scăderii audienței pentru acest eveniment, la care participau unele dintre cele mai cunoscute modele din lume, potrivit AFP.

Într-o înregistrare video postată pe Instagram, grupul a anunțat: „Show-ul de modă se întoarce în toamnă”, fără a oferi detalii despre data, locația sau modelele așteptate.

„Am citit comentariile și v-am auzit. Victoria’s Secret Fashion Show se întoarce și va prezenta ceea ce suntem astăzi, plus tot ceea ce știți și iubiți – farmecul, podiumul, aripile, spectacolul muzical și multe altele”, a adăugat grupul, referindu-se la «îngeri» – porecla modelelor sale, care au defilat cu aripi uriașe în spate.

În noiembrie 2019, grupul a anunțat anularea acestui spectacol, considerat sexist și în dezacord cu mișcarea #MeToo, și care a avut loc ultima dată în 2018.

Această paradă, creată în 1995, a fost urmărită în întreaga lume de milioane de telespectatori, dar numărul acestora a scăzut de-a lungul anilor. În 2014, ea a atras nouă milioane de americani în fața ecranelor lor; în 2018, cifra a scăzut la doar 3,3 milioane.

Modele celebre precum Gisele Bündchen, Heidi Klum, Adriana Lima, Cara Delevingne și Naomi Campbell au defilat pe podium pentru acest brand, iar faptul de a fi unul dintre „îngeri” le-a garantat modelelor un anumit statut de celebritate.

Taylor Swift, Kanye West, Rihanna și Bruno Mars au cântat pentru brand.

Brandul a fost deținut de grupul L Brands, care s-a divizat pentru a crea două companii independente.

Victoria’s Secret & Co – care reunește brandul omonim, Pink, eticheta destinată femeilor tinere și produsele Victoria’s Secret Beauty – urmează să fie listată la bursa din New York la 3 august 2021.

Brandul a avut de asemenea de suferit din cauza asocierii cu cazul finanțatorului newyorkez Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în închisoare în august 2019 după ce a fost acuzat de multiple agresiuni sexuale asupra unor minore de-a lungul mai multor ani.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro